Keresés


JAMES GILLILAND LELEPLEZI DR. STEVEN GREER AGENDÁJÁT


Ön, kedves olvasó, feltette –e már valaha azt a kérdést, hogy milyen okból nem tart sehol  – még 70 év után sem - a nyilvánosságra hozatal? Még mindig csak azon a ponton vagyunk, hogy ufók ugyan léteznek, de a kormányok eltitkolják ezt a tényt.

Tűnődött-e már azon, hogy a téma szakértői vajon – többnyire – miért az ellenőrzött narratívát sulykolják a köztudatba?

Miután Dr.? Greer olyan állításokkal támadta meg az ECETI-t, miszerint a társaság nem más, mint holdkóros és drogos hippik tábora, akik fura dolgokat látnak az égen és hamis információkat terjesztenek, most én is kitérnék néhány dologra.

James Gilliland

Ő folyton a Rockefeller-, Clinton-, Podesta – kapcsolataival dicsekszik, újabban pedig belépett a körbe a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) is. A CFR azon álláspontját hajtogatja, hogy nem léteznek negatív földönkívüliek, pedig jól ismert tétel, hogy a globális elit és a CFR hatalmas – a szürke- és a hüllő-szövetséghez kötődő – sátáni/luciferi befolyással rendelkezik. Greer nem tér el a negatív idegeneket tagadó álláspontjától még annak ellenére sem, hogy a történelem, minden szent irat, a Nag Hammadi, minden ősi kultúra, még a templom-és sírfalak is magukon viselik a nyomát a negatív idegenekkel való találkozásoknak és a láthatatlan negatív behatásnak. Ismert történelmi tény, hogy Marduk valójában szövetséget kötött a reptiliánokkal, hogy a Föld és saját népe felett is teljes hatalmat gyakorolhasson. Erre pedig azzal jön Dr.? Greer, hogy bármilyen földönkívülinek vagy szellemlénynek meg kell engednünk, hogy belénk szálljon, kapcsolatba lépjen velünk, útmutatást adjon a mindennapi életünkhöz. Ez a valaha tett legfelelőtlenebb, teljességgel szakmaiatlan, komoly következményekkel járó kijelentés. Ez a fő ok, amiért e cikket írom, hiszen nem győzöm energiával a Greer egyesületéből érkező segítségkérők rohamát, akiket  meg kell tisztítani ezektől az entitásoktól.

Meg vagyunk bélyegezve azért is, mert nem dolgozunk együtt Greer-rel, holott ő senki olyannal nem szeret együttműködni, aki valamiben túlszárnyalhatja őt. Persze azt nem tudjuk, hogy ez esetben mi is az indok, mert azt nem közölte. Aggodalmasnak tartjuk továbbá Greer azon kijelentéseit is, amelyek a globális elit népességszabályozásának szükségességéről szólnak. Egy vacsorán Greer kendőzetlenül állította, hogy szerinte szükséges a lakosság létszámának csökkentése. Felvetettük, hogy – amennyiben ennyire erős a meggyőződése, úgy – legyen a példájával első. Mire csak ennyit reagált: „én túl fontos vagyok”. Sok más is elhangzott az asztalnál, amikre jobb, ha inkább nem térek ki…

Sok valódi kontaktnak és segítőnek kell kezelnie a Greer által okozott zűrzavart olyan embereknél, akik hiszékenységből vagy tudatlanságból megnyíltak a negatív idegeneknek vagy más befolyásnak. Többek élete pokollá változott, miután részt vettek valamelyik több ezer dolláros rendezvényén, aminél még az is biztonságosabb lett volna, ha az ember a saját kertjében marad otthon.

Nem ajánlatos, hogy kiszolgáltasd magad az ő autoriter hatalmának. A - szó szerint - több millió dollárral támogatott projektekből saját magát gazdagította, így azok a pénzek nem az eredeti célra fordítódtak. Ezért is történhet meg, hogy rendszeresen, csapatostul felmond az egész beosztotti gárdája. Többnyire titoktartási szerződéssel és fenyegetéssel szavatolja, hogy ne kerüljenek ki a befolyt összegekről (is) szóló titkai. Hosszú listája van ám a kiábrándult és elkeseredett beosztottaknak, akik szeretnék mindezt nyilvánosságra hozni, őszintén megdöbbennének a tőlük hallottaktól! Amennyiben Greer-nek nincs semmi titkolni valója, úgy fel kellene menteni a dolgozóit a titoktartási kötelezettség alól. Ha Greer-en múlik, akkor ez soha sem fog megtörténni. 

Greer folyton a katonaságon és kormányon belüli - nagyon befolyásos - kapcsolataival kérkedik, mégis, amikor ezeket a bizonyos „magas köröket” megkérdezik erről, ők jellemzően nem támasztják alá állításait. Néhány kijelentés arra utal, hogy ezek a személyes találkozók nem voltak többek, mint néhány olyan e-mail, ami fennakadt a beosztottaknál és soha nem jutott tovább. Greer mentségére legyen szólva, valóban kapott védelmező ígéreteket néhány magas szintű katonai vezetőtől, de amint őket is megzsarolták fentről (például a nyugdíjuk megvonásával), nem tartották meg az adott szavukat. Felmerül a kérdés, hogy ugyan miért kellene magas szintű katonai és kormányzati vezetőknek hinni, amikor ők már a kezdetektől benne vannak az eltusolásban - néhány esetben még a gyilkosságtól sem visszariadva.

Vajon hogy is magyaráznák mindezt?

„Amerikai honfitársaim, a szürke szövetséggel, a reptiliánokkal és néhány magas technológiai fejlettségű civilizációval paktáltunk le, akik erkölcsileg romlottak, nem törődnek az emberiséggel, a gyerekeitekkel, házastársaitokkal stb. Megállapodtunk velük, hogy technológiáért cserébe ők bárkit elrabolhatnak és kísérletezhetnek állampolgárainkon az ő tudtuk és beleegyezésük nélkül, még annak ismeretében is, hogy néhányan soha nem térnek vissza. Továbbá a 60-as évek végétől kezdve, rendszeresen járunk a Holdra és a Marsra, de mégis gyakorta felküldünk asztronautákat irányított tűzijátékokkal, hogy ezt a titkot leplezzük. Persze mindezt csak a nemzeti érdek okán tesszük… Már ráébredtünk arra, hogy szörnyű hibát vétettünk, így most támogatjuk a teljes nyilvánosságra hozatalt és e pillanattól kezdve maradéktalanul őszinték leszünk veletek. Az irányított narratíva szócsövei, - akik korábban nekünk dolgoztak - el lesznek engedve a pórázról és elmondhatják az igazat. Mellesleg immáron elérhető számotokra az a technológia, amit eddig elrejtettünk előletek…”

Ez az, amire mindenki vár? Szomorú tény, hogy a tömegek hinnének is nekik, mivel ez „hivatalos álláspont”. Csakhogy minél hivatalosabb, annál kevesebb igazságot fog tartalmazni. Minél magasabbra mászol a létrán a legtöbb szervezetben, annál jobban kibontakozik annak a rendszernek a sötét valósága. Érdemes felébredni, ez már évszázadok óta így megy! Azok, akik nem tudtak együtt élni ezekkel az információkkal és a visszaélésekről nyert mély ismeretek birtokában a nyilvánossághoz fordultak, már mind halottak, kényszer hatására elhallgattatva lettek vagy bujkálnak. Őket ki védte meg?

A globális elit romlott erkölcsű tisztviselői közül – a saját bevallása szerint is – sokan Greer emberei. Ő nyíltan dicsekszik is ezzel. Most már talán érthető az állításunk, miszerint az ufológia csúcsemberei - önszántukból, vagy tudatlanságból, de - az ellenőrzött narratívát szolgálják. Feltételezhetően így az is világos, hogy a spirituálisan és technológiailag fejlett ET-k, a csillagnemzetek, az egykori őseink miért kerülték ezeket a “hivatalos” csoportokat úgy, mint a pestist… A tömegek mégis őket keresik a hiteles információért és a földönkívüliekkel való kapcsolatért.

Nos, amennyiben a jószándékú idegenek kerülik őket, akkor vajon kikkel dolgozhatnak együtt? Mik a valós céljaik?

Ebből egyértelmű már, miért csak az elitnek van hozzáférése az antigravitációhoz, üzemanyagmentes energiához, extrém hosszú élettartamhoz, gyógyító eljárásokhoz, "med-bed" nevű orvosi ágyakhoz, más technológiákhoz, amik már több mint 70 éve folyamatosan jelen vannak? Amint Greer kiszimatolja, hogy civil fejlesztés van a láthatáron, úgy találkozót szervez és 51%-os részesedést kér a tudósoktól, arra hivatkozván, hogy nélküle nem fogják tudni kihozni a technológiát. Szóval hol látjuk azoknak a találmányait, akik eléggé ostobák voltak és aláírták ezeket a megegyezéseket?

Minket (ECETI) többször cenzúráztak, aztán meghívtak, később pedig visszavonták invitációjukat a világ azon UFO konferenciái és helyszínei, amik köztudottan az erkölcsileg romlott, irányított ellenzéket és megtévesztést támogatják, amelyek szervezői mindent az elismerésért és a jegyeladásokért tesznek.

Nem kérdés, hogy ezek után sem leszek a meghívottak sorában… Vajon miért is vannak az ECETI-nek saját platformjai, konferenciái, rádióműsorai? Ez egy körforgás. A hírnév és vagyon nekem semmit nem jelent. Mindennél elsőbb és legfontosabb az emberiséget és a Földet szolgáló Igazság!

Ez a lényeg, amiért nincs a tömegeknek kapcsolata a jóindulatú ET-kkel, vagy a fejlett belső földi lényekkel, és ezért van, hogy ezek a földet szolgáló és gyógyító technológiák nem állnak a közösség rendelkezésére. A szakértő „kinyilatkoztatók” valójában az elnyomóinkkal állnak szövetségben. Ezt nevezik “megtervezett ellenzéknek” és irányított narratívának. Meddig tart még ez a játék? Einstein szerint az őrület biztos ismérve, ha valaki újra és újra ugyanazt csinálja, de más eredményt vár.  A jószándékú földönkívüliek arra várnak, hogy vége legyen ennek a játéknak. Az emberiség kifogástalan integritására, a szándékainkat vezérlő erős erkölcsi iránytű beérésére apellálnak.

Az ECETI már 35 éve gyakorolja a kapcsolatteremtést (CE-5) nyilvános keretek között, több tízezren látogattak el a birtokra, ők mind saját észlelésekkel és kapcsolattal gazdagodtak. Köztük vannak a Légierő bázisparancsnokai, három PHD-val rendelkező Boeing-mérnökök, a Lock Heed egyszerű munkahivatalnokai, a NASA beosztottjai, légiforgalmi irányítók, pilóták és szakemberek az élet minden területéről, beleértve különböző nemzetek nagy öregjeit is.

Sokan közülük a Coast to Coast rádióműsorban, Art Bell-nél is tanúságot tettek élményeikről. Az ABC, a Fox News, a Paranormal State, History Channel, Danny Dyer és még felsorolni is nehéz azokat a csatornákat, amelyek a nálunk folyó kapcsolatteremtési eljárásokról készítettek műsorokat, de hiába adtunk meg pontos helyet és időt, mégsem voltak kíváncsiak a megmutatkozó idegen űrhajókra. Ezek nálunk fotókkal, videókkal és szemtanúk által is dokumentálva vannak. Ennek ellenére Hollywood, a fősodrású és a közösségi média, de még a főbb Ufó-konferenciák sem akarják e dokumentumokat tudomásul venni. Sok esetben extrém cenzúrát követő karaktergyilkosságot alkalmaznak.

Ez történt az Ancient Aliens utolsó epizódja esetében is, amit az ECETI farmon forgattak, de annak érdekében, hogy az epizód a kontrollált narratívát kövesse, teljesen kiszerkesztettek belőle engem, az összes – a hajókon utazókról, szándékaikról, a kapcsolatteremtés formáiról szóló – információnkkal együtt.

Mindezt csak tovább tetézi, hogy Greer másoktól kölcsönöz információkat, saját élettörténetének nagy része pedig fabrikált kitaláció.

Erre jó példa az egyik legutóbbi videója is, a Contact Has Begun. Ugyanezzel a címmel jelentettük meg korábban két filmünket is, nehéz tagadni, hiszen a Netflix platformján is fent volt.

 

Greer fontos szerepet játszott abban, hogy az ECETI-t erősen átszerkesztették vagy cenzúrázták akárcsak a Thrive-ot és más és helyszíneket. Vajon miért? Hogyan került Greer a csúcsra és lett az ufó-világ elsődleges tekintélye? Talán a nagyfiúkkal való kapcsolatai által? És mégis, kik a szponzorai? A legújabb törekvése nem más, minthogy befusson Hollywoodban. Hollywood szemében mi fekete bárányok lettünk, amiért lelepleztük az andrenokrómot, a gyermekkereskedelmet és a sátáni/luciferiánus rituálék emberáldozatait. Greer-t pedig Hollywood mégis tárt karokkal fogadja? Említette ő valaha, hogy ellenzi a fentieket?

Miként hagyhatja a fenti tényeket bárki is figyelmen kívül, aki józanul gondolkodik, alapvető logikával, morális integritással bír és aki azt vallja, hogy a teljes nyilvánosságra hozatalt támogatja? Pont, az ellentmondás okán inkább alaptalan pletykákkal és vádakkal démonizálják az ECETI-t és hírvivőjét. Ezzel pedig csak leleplezik valódi karakterüket, tudatlanságukat és a valós szándékukat is. Amit nem vesznek észre az az, hogy nem kívülről akarom bepótolni azt a szeretetet, elfogadást és jóváhagyásra, amit csak Isten/Teremtő/Nagy Szellem és megannyi csodálatos szolgálója által kaphatok meg! Bár nem vagyok tévedhetetlen, de a szívem, tetteim és szándékaim mindig a felsőbb jót szolgálják.

Tudjuk, hogy negatív visszhangra talál ez a cikk azoknál, akiknek azt tanácsolnánk, hogy inkább hagyják abba a félrevezetést.

A Galaktikus Föderáció nevében beszélünk, akik nem fogják tovább tolerálni a megtévesztést és az emberiség felemelkedésének elnyomását.

Az elmét manipulálhatják, de nincs hatalmuk az ébredő lélek felett.

Azon ébredők és emlékezők millióit sem tudják irányítani, akik fejlettebb civilizációkból inkarnálódtak ide.

Minden a Teremtő és szolgálói kezében van.

Amennyiben Dr? Greer elolvasná a látogatókra és személyzetünkre vonatkozó szabályzatunkat, akkor tisztában lenne vele, hogy szigorú házirendünk teljesen kizárja a drogok és alkohol használatát, ez pedig tökéletesen cáfolja a bennünket lejáratni próbáló narratíváját.

Azoknak, akik megszegik a szabályokat, el kell hagyniuk a birtokot.

A kérdés az, hogy valójában miért is jelentünk fenyegetést? Miért a cenzúra és a versengés? Ha mindannyiunk egy és ugyanazon célért, spiritulálisan és technikailag is fejlettebb földönkívüliekkel dolgozik az emberiség jobb jövőjéért, akkor miért van vetélkedés és fenyegetés? Miért szégyenítik meg, cenzúrázzák és titulálják széthúzásnak, ha valaki az igazságot terjeszti? Tán nem kívánatos az igazság és a tisztánlátás teljes hiányára rámutató alapvető logika?

Elképesztő számomra, ahogy megszégyeníti, önelégülten megítéli  a követőit, s ez nem másból, mint tudatlanságból és a spirituális egó felduzzadásából fakad.

Ha spirituálisan fejlettek lennének, akkor nyitott szenzorokkal, a látnák és éreznék a valóságot. Kiváltképp akkor, ha ők tisztánlátó vagy tisztánérző  képességgel bírnak. Ha még nem jöttél rá, miért foglalkozunk ezzel, kérlek olvasd el újra a cikk elejét!

Léteznek láthatatlan és látható negatív idegenek, sokuk a szürke és reptilián szövetség alá tartozik. Többen démonokként, dzsinnekként tekintenek rájuk, a különböző vallások és kultúrák más-más néven illetik őket. Vannak, akik önszántukból, mások tudatlanságból működnek együtt velük.

Ezek a lények átvették a kormányok, vallások, vállalatok feletti irányítást, minden olyan vezető pozíciót, ahol hatalmukban áll kontrollálni és manipulálni a tömegeket.

Amennyiben nem értenéd, miért van ennyi embertelenség a Föld bolygón, akkor érdemes számolnod a nem emberi befolyás és beavatkozás tényezőjével.

A Nagy Ébredés – jelenség nem más, mint ennek a faktumnak a felismerése és ebből az elnyomásból való felszabadulás minden szinten.

Léteznek továbbá látható és nem látható pozitív befolyások is. Ezt az információt cenzúrázzák leginkább és itt található a legtöbb pozőr.

A spirituálisan és technológiailag fejlett dimenzió-utazók – akiket néhányan csillagnemzetségeknek, ősi idegeneknek neveznek – ellenségként tekintenek az univerzális törvényeken kívül működő fajokra.

Talán már érthető, hogy a sötét szívűeknek miért is az érdekük, hogy mindenáron távol tartsák tőletek a pozitív lényeket. Az is egyértelmű, miért hazudtak nektek évszázadokon keresztül. Képzeljük csak el, mi történne, ha a tömegek megtudnák az igazságot! Vajon miképp alakulna, ha az emberek kinyilatkoztatnák azon szándékukat, hogy együttműködni kívánnak a spirituálisan és technológiailag fejlett földönkívüliekkel, akik az univerzális törvények értelmében az egyetemes béke, testvéri szeretet, egyéni szabadság és jólét hírvivői?

Ha a földi populáció az egységtudatot választaná – túllépve minden kulturális és vallási különbözőségen? Micsoda kvantumugrás jönne létre az emberi evolúcióban, ha nem engednék a megosztottságot az egykori terraformálókkal együttműködve, és így gyorsan helyreállítanák és meggyógyítanák a bolygót!

Gyakorolnunk kell a megkülönböztetés képességét, a személyes felelősségvállalást, kiállnunk saját istenségünkért és jogot kell formálnunk istenünk/teremtőnk/szent szellemünk nevében! Fel kell ébrednünk kollektív álmunkból, a megtervezett szociális mintáinkból, az irányított ellenállásból, a sötét szívekből érkező megtévesztésből!

A Föld ébred, felemelkedik, ez nem más, mint a sorsunk, azok pedig akik ellenállnak, nem lesznek a Föld megállíthatatlan fejlődés- frekvenciájával kompatibilisek.

Az igazság ki lesz hirdetve, s ez minden követ megmozgat majd!

A Föld meghozta a döntést, a Teremtő ezt jóváhagyta, a felemelkedett mesterek, szentek és bölcsek, belső-földi lények már a fedélzeten vannak.

Mindenki csak a földlakókra vár, a Nagy Ébredésre. Százalékarányok kérdése mindez, rajtunk áll, hogy a Fény oldalára billentsük a nyerést!

Egy olyan utazásra készülünk, ami minden, csak unalmas nem lesz. Ha valaki önként vagy öntudatlanul felajánlja magát a sötét szíveknek, annak következményei lesznek.

Végezz saját kutatásokat, tájékozódj, ennek birtokában hozz döntéseket, tartózkodj mindattól, ami nem erősít téged vagy mások egyéni tágulását, attól, ami nem támogatja a Teremtést.

Törj ki a nyáj tudatból, a jövőd függ ettől. Ahhoz, hogy kapcsolatba kerülj a jószándékú lényekkel, nyitott tudat, szerető szív, és tiszta szándék kell.

Fő irányelvedként azt fogalmazd meg, hogy csak jóindulatú lényekkel kerülj kapcsolatba, olyanokkal, akik az emberiség és a Föld szolgálatában állnak.

A tisztitó-szertartás, imádság is segít, mielőtt megnyitod magad az égi mezőknek. Lehetőleg ne pudzsákat mondj Shani-nak, akiről tudjuk, hogy nem más, mint Lucifer – és most inkább nem nevezzük meg a doktort, aki erre biztat…

Elég a játszmákból, nem engedhetjük meg magunknak a luxust, hogy folytassuk ezt a nonszenszt. A Galaktikus Föderáció vár ránk. Ha segítséget szeretnénk, kezdeményeznünk kell, ki kell vennünk a részünket. Minden jót.

Eszközök a láthatatlan negatív befolyás kiküszöbölésére:

https://www.eceti.org/clearing-technique.html

James Gilliland

 

A cikk nyersfordítását Dorkó-Bán Melinda készítette 

Eredeti cikk:

http://howtoexitthematrix.com/2021/04/14/ecetis-james-gilliland-unveils-ufologist-dr-steven-greers-agenda/

 

Hozzászólások (0)

Nem szólt hozzá még senki

Szólj hozzá

  1. Szólj hozzá vendégként. Regisztrálj vagy lépj be
Attachments (0 / 3)
Share Your Location