Keresés


NE VÁRJ A MEGMENTÉSRE! VAGY MÉGIS?


azaz   

A NARRATÍVÁK HÁBORÚJA 

I. rész

 

Az ezotéria oszlopos képviselői évtizedek óta hírvivői a kollektív felemelkedés üzenetének. Magasztos és reménykeltő víziókat vetítenek, ahol kibontakozik előttünk egy mesés jövő tündöklő képe.

 

Dobozba zárt, kiszámítható és egyben rapszodikus hétköznapjaink elől menekülve, vágyunk csöppnyi mámort nyújtó, a végtelenbe tágító pillanatra. Javíthatatlan sóvárgásunk béklyóba köt a nagy ívű, romantizált toposzok és epikus katarzisok világával. Új keletű mítoszokat álmodunk, ezek örvényében megigézve várjuk, hogy átszippantson magába egy másik valóság, új ígérettel és eséllyel felragyogva.

 

A PLEJÁDI SEGÍTSÉG

 Elena Danaan

Elena Danaan, egy az öröm hírnökei közül. Állítólag 9 éves volt, amikor a szürke földönkívüliek – akaratán kívül – elrabolták, majd egy plejádi kis csoport megmentette. A szürkék által a fejébe épített nyomkövetőt a plejádiak áthangolták és azóta az egyik megmentőjével, Thor Han-nal a plejádi pilótával tud – az eszköz segítségével – kommunikálni. Pontos leírásokat kap így a csillagközi ütközetekről, a jelenlegi kozmikus politikai irányról és minden más fontos kérdésről. Lélekmelengető üzeneteiből egy olyan realitás bontakozik ki, amely szeretetteljes égi segítőktől, bátorítástól, bizakodástól hangos.

 

 

Elmondásában a Galaktikus Szövetség megtisztította az Antarktisz bázisát, a Holdat és a Marsot a megszálló Orioni Szövetségtől, a Sötét Flottától és partnereitől. A negatív lények most a Szíriusz rendszerében állomásoznak, és leigázó terveikben megkísérelnek kollaborálni a kozmosz más, elnyomó fajaival. Megerősödve akarnak visszatérni a Föld újrabirtoklásáért, ezt azonban a pozitív föderáció már nem fogja engedni. Továbbá – Elena szerint - közeleg a Föld bolygó teljes felszabadulása is.

Érdekes módon Dr. Michael Salla, az exopolitika emblematikus képviselője, számos értékes kutatásból szerzett „top secret” információn alapuló könyv szerzője szintén Elena mellé állt, így fémjelezve a hölgy hitelességét.

 

A GÖMB-SZÖVETSÉG SZÓVIVŐJE

 

Dr. Salla pártfogásába vette anno a titkos űrprogramok – legnagyobb visszhangot keltő – kiszivárogtatóját, Corey Goode-t is. Ő a „bennfentesek beavatottja”, aki elsőként részletes jellemzést adott át – 20 évnyi tapasztalata alapján - a belső földi civilizációkról, a Sötét Flotta tevékenységéről, a Kék Aviánokról valamint a fehér drakonidák elit csoportjáról, a Ciakar-ról (Alex Collier említésében szerepelnek először). Felfedett tudnivalókat a haditengerészet titkos űrprogramjáról a „Solar Warden”-ről, amely folyamatosan járőrözik a Naprendszerünkben és a mély űrben egyaránt. 2014-től kezdve fokozott fizikai kapcsolatteremtésben van része a földönkívüli (Gömb-Szövetség/Kék Aviánok)és belső földi civilizációkkal (Anshar), amelyek felkészítették őt arra, hogy a Föld – már éppen zajló – magasabb rezgésű tudatosságba való emelkedésében a szellemi fókusz és a belső munka hírvivője legyen.

https://bittube.video/w/1e2c018c-a2dc-484d-81fc-d64259ac5268

https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/

 Amikor valaki megkérdezte Corey-t az egyik közösségi csatornán, hogy miként vélekedik Dr. Salla pálfordulásáról, ő erre ennyit reagált:

„Nos, - őszintén szólva - ez nagyon rosszul esik. Dr. Salla általában akkor fordult hozzám, amikor valakinek az enyémmel ellentmondó információi voltak, tette ezt a kiegyensúlyozott megközelítés érdekében. Most olyan emberekkel van kapcsolatban, akikről tudom, hogy hazudnak és károsítják az általam közölt információt, az én közléseim alapján írnak több könyvet, így általam jutnak profithoz.”

Corey Goode

Vajon kinek van igaza?

Mi lehet az oka annak, hogy Dr. Salla intenzíven támogatja, publikálja Elena Danaan valamint egy másik felfedezett kontakt, Megan Rose megosztásait azok után, hogy elkötelezett híve volt Corey Goode-nak és láthatja, hogy Corey teljesen ellentétesen ítéli meg a jelen kialakult bolygó-szintű helyzetet? Valószínű, hogy Dr. Salla az űr távoli vidékei által megigézve kapcsolódik Elenához, őt a Star Trek-jövő utáni vágy fűti és a remény, hogy a titkos űrprogramok által birtokolt kozmikus technológia az emberiség szolgálatára fordítódhat.

Elena utópiái tetszetősebbek a Corey-féle vízióknál, ugyanis Corey-nak nincsenek felemelő hírei számunkra. 

Álláspontja szerint a sötét szövetség – földi csatlósaival karöltve - még nagyon is kézben tartja a hatalmat. Óva int bennünket a megmentőre várás csalfa ábrándjától. Mi több, ezt a vágyálmoktól ragacsos, alaptalan utópiákba kapaszkodó státuszt tartja az ezoterikus közösségek legnagyobb csapdájának.

Példaként Micca nagykövet népének történetével szolgál. Ez a földönkívüli csoport a mi csillagklaszterünk egyik naprendszerében él és csak néhány generációval ezelőtt szabadult fel ugyanazon lények elnyomása alól, akik most minket is sanyargatnak. Állítólag senki nem érkezett a konkrét megmentésükre. Népe tagjai kezdetben az álmaikon keresztül tapasztalták meg a kapcsolatot jó szándékú, magasabb tudatosságú idegen csoportokkal. Eleinte csupán a népesség kis százaléka ébredt rá a valóságra, majd amikor ez már 30%-ra emelkedett, megállíthatatlanná vált az információrobbanás. Ellenállás alakult, többen felhagytak a munkába járással, megtagadták a részvételt a társadalmi létezés főbb területein, ez a szám pedig nőttön - nőtt, mígnem a kollektíva nagy része a Teremtőhöz fordult segítségért. Minél több infó szivárgott ki a sötét idegen-befolyásról, a kormány annál inkább szigorított és totalitárius módon működött. Irtóztató időket éltek át, de Micca nagykövet szerint a felszabadulást mindig meg kell, hogy előzze a ráeszmélés az elnyomók gonoszságának valódi mélységére… A sötétség lelepleződése az ébredés igazi katalizátora. Ehhez pedig az aljasságnak látványosnak kell lennie, hogy mindenki számára észrevehetővé váljon!

Micca, egy Kék Avián és egy Arany Háromszög Fejű Lény

Corey konklúziója tehát annyi, hogy a vidám, optimista mesék csupán arra jók, hogy a megriadt gyerekek biztonságban érezzék magukat egy olyan kuckó védelmében, amely kint tartja a valóságot. Keserűen szól az ufó/ezoterikus közösségről, amely számos támadástól szenved: „beszivárgó ügynökök megosztást keltő álnok munkássága, a közösség ellen folytatott fekete mágikus rítusokhoz kötődő negatív entitások valamint az egyéni traumákkal, torzulásokkal való harc kumulálja a „végidők őrület-energiáját” (avagy a Krisztus-tudat visszatérését). Az emberek (a fenti közösségben) előszeretettel hiszik, hogy a fényt képviselik, ezért remélik, hogy könnyen átjutnak ezen a folyamaton. Ez nem más, mint egy sokakban élő, kényelmes téveszme.”

A hope (remény) és ópium szavakból „HOPIUM” elnevezéssel illeti ezt a megváltozott tudatállapotot, amikor az ember szinte mámoros stádiumba kerül a bizakodástól. 

https://www.spherebeingalliance.com/blog/category/intel.html

https://www.facebook.com/CoreyGoodeOfficial

Az utóbbi időkben pedig kiélezettebbé vált a konfliktus a két oldal között. Elena Danaan – egyik videójában – megkérdőjelezte a Napvillanás elméletének realitását, ami pedig a Corey által hirdetett tanok egyik legfőbb tétele. Corey ezzel szemben bejegyzést írt az AI (mesterséges intelligencia) ügynökökről és Elenát is megnevezte, mint képviselőjüket. Elena elegánsan kitér Corey vádaskodásai alól, s – mindennemű személyeskedő utalás nékül – részletezi a mesterséges intelligencia és pozitív technológia közötti különbséget, mintegy választ adva a kérdőjelekre.

https://www.youtube.com/watch?v=oYks5bPQs5Q

 

AZ ANDROMÉDA TANÁCS ÉS ALEX COLLIER

 

Meglepő módon, Alex Collier, a nagy tiszteletnek örvendő idegen kontakt is pártfogolja Elenát. Alex (Ralph Amigron) eredetileg fedett ügynökként dolgozott a CIA-nál, amikor találkozott az állat-és embercsonkítások ügyeivel. Kutakodásai elvezették őt a romboló attitűdű, bolygónkat megszálló reptilián fajhoz. 1964-ben találkozott először az Andromédáról származó kék bőrű, szépséges idegenekkel, akik számtalan titkot fedtek fel előtte planétánk múltjáról és jövőjéről, a kozmikus valóságról. Állítólag 3 hónapot töltött az andromédai anyahajón, ahol hihetetlen tanításokkal lett gazdagabb. Két könyvet is írt, s földönkívüli barátai kérésére, ezek publikálásából nem szerezhetett anyagi hasznot. A jövő történéseire vonatkozó – idegenek által megosztott – próféciái nem váltak be, ennek ellenére az ufológia és exopolitika neves képviselői is hitelesnek tartják beszámolóit. Alex Collier szerint október végéig kiderül, milyen irányt vesz az emberiség sorsa. Úgy véli, december közepéig pedig véget ér a fény és sötétség gigantikus háborúja.

Alex Collier 

 

COBRA ÉS AZ ELLENÁLLÁS

 

A konfliktus tovább árnyalódik COBRA  (az Ellenállási Mozgalom és a Fényerők szóvivője) színrelépésével is, aki úgyszintén megszólalt az információs csatatéren:

„Itt érdemes tudni, hogy 1996 óta a bolygó felszínén minden hírszerzési forrást implantátumokkal láttak el és/vagy agykontroll alatt tartottak, és ezért nem tudnak teljes képet alkotni a helyzetről. Minél többet dolgoztak önmagukon és tisztázták a múltbeli programozásukat, annál megbízhatóbbak az információik. Sokan ezek közül az információforrások közül jó szándékú emberek, és ahelyett, hogy azon vitatkozunk, hogy kinek van igaza és kinek nincs, mi együttesen egy tisztább képet tudunk alkotni arról, hogy mi is történik valójában:

 https://ascendliberation.blogspot.com/2021/09/corey-goode-update-w-cobra-data.html

Továbbá, sok bolygón kívüli frakcióban, a felszíni emberekkel kapcsolatba lépő hírszerző, erősen megosztott és nagyon elfogult. Az SSP frakciók általában pesszimista elfogultsággal rendelkeznek, mivel ki vannak téve a mindennapi stressznek a Drákó birodalommal való bajlódás miatt. A Galaktikus Konföderáció fajai általában optimisták, mivel mindig kapcsolatban állnak a Forrással, és nem teljesen értik, hogy milyen kegyetlen lehet az élet ezen a bolygón.


Itt csak annyit kell hozzátennem, hogy az elsődleges irányelv NEM létezik, és soha nem volt a Galaktikus Konföderáció politikájának része, és valójában egy arkhón elmeprogram. A Galaktikus Konföderáció ehelyett a Galaktikus Kódexet tartja tiszteletben:
https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/08/galaktikus-kodex.html

 

DR. SALLA ÉS A TEMPORÁLIS HÁBORÚ, AVAGY A HITRENDSZEREK ALAKÍTÓ EREJE

Dr. Michael Salla

Dr. Michael Salla is publikálta összegzését az egymásnak feszülő narratívák ügyében:

„Úgy tűnik, hogy a felszínen nagyon ütközik e két beszámoló. Könnyen lehet, hogy két – különböző - idővonalnak vagyunk szemtanúi, amelyek más-más lehetőséget vetítenek előre a játék kimenetelét illetően, attól függően, hogy melyik narratívát fogadja el a kollektív tudat. Ezeknek a párhuzamos ütemterveknek a legfőbb szempontja a kérdés, miszerint az Ön hite melyik tételt támogatja inkább: úgy, érzi, hogy a Mély Állam dirigálja a bolygóügyeket a Biden - adminisztráción keresztül és halad aljas napirendjével, vagy pedig inkább azt a véleményt osztja, hogy a Fehér Kalapos/Föld Szövetség irányít a kulisszák mögött.

Az utóbbi megközelítés nagyon népszerű a Patrióta közösség  (Trump - követők és „Qanon-osok”) körében, akik sok bizalmas bennfentes forrásra hivatkoznak, miszerint a Biden - adminisztráció része egy nemzeti és globális show -nak, amely csupán a „normák” felébresztése érdekében engedélyezi a hatalom gyakorlását. Szerintem ez egy olyan perspektíva, amelyre sok jel mutat. A személyek, mint Juan O Savin, nagyon jól tájékozottak a hagyományos politikai kulisszák mögött zajló folyamatokban, amint azt interjúiban és „A kölyök az út mellett” című könyvében kifejtette. Az ö megközelítéseiven nagyon egyet tudok érteni.

Tehát két ütemterv és két perspektíva létezik arról, hogy mi történik valójában a bolygón, attól függően, hogy mit fogad el igazságként a Biden -adminisztráció/Mély Állam illetve a Fehér kalapos/Föld -szövetség tekintetében. Hiszem, hogy valami hasonló történik az űrben.

Az Elenával és Megannel együttműködő ET -ek/Galaktikus Szövetség közléseikkel egyértelműen befolyásolják fejlődésünket a Star Trek - jövő felé. Ezt a Star Trek jövőt jól előrevetítik a folyamatos űrfejlesztések, mint például az Artemis - egyezmények aláírása, az Egyesült Államok vezetése alatt létrehozott Kombinált Űrműveleti Kezdeményezés, a Hold - leszállók építésére és a mély űrbe való eljutásra buzdító vállalatok. Továbbá az  a tény is erre mutat, hogy olyan régebbi „Deep State” cégek helyett, mint a Lockheed, a Boeing, a Northrup Grumman stb., inkább újabb cégek (mint például a SpaceX) kapták meg a NASA nagy szerződéseit…

…Ahogyan cikkeimben, könyveimben és webináriumaimon többször is idéztem, a Star Trek Jövő létrehozása nem más, mint a Föld optimális idővonala, ezt az irányt követi az amerikai hadsereg és űrvezetés, amint azt a 2019 -es Space Futures Workshop is vázolja.

Végső soron ezek a Corey - tól és Elena/Megan - tól származó ellentmondó narratívák úgy segíthetnek megérteni, hogy mi is történik az exopolitikus szintéren, ha „a pohár félig tele van inkább, mint félig üres” hasonlatot választjuk.

Corey a pesszimistább „félig üres a pohár” megközelítést választja az információforrásai alapján, amely hűen tükrözi azt, ami a bolygó politikai színterén zajlik. Ezzel szemben Elena és Megan az optimistább „félig tele” viszonyulást választják, amikor a Galaktikus Föderáció forrásai által közölt információkat közvetítik a háttérben játszódó eseményekről.

Történelmünknek ebben az időszakában, amikor úgy tűnik, hogy az emberiség együttesen éli át a lélek sötét éjszakáját, rendkívül fontosnak tartom, hogy az optimistább információkra összpontosítsunk, mivel ez jótékonyan képes hatni az idővonalak megvalósulására.

 Ahogy a régi mondás tartja: „ahol a figyelem, ott az energia”, ezért oda áramlik a valóság. Ez az oka annak, hogy nemrég népszerűsítettem Elena és Megan közlését. Úgy gondolom, hogy ez a kívánatosabb irány, amit közösen kell kijelölnünk a bolygón, és ezt számos űrbeli esemény is jól alátámasztja - amint azt a legutóbbi frissítéseimben kifejtettem. (Michael Salla, Ph.D.)”

https://exopolitics.org/conflicting-full-disclosure-narratives/

 

Fájdalmas érzékelni az ellentétek eszkalálódását még egy az összetartást, ébredést, tudatosságot propagáló területen is. Sokat beszél kollektív tudatállapotunkról, a „kicsi-én” védelmezésének igényéről, hogy identitásunk egyediségét pártfogolva, védekezésből támadásba lendülünk. Sikerül újra a különbözőségek ferdítéseit kihangsúlyoznunk és ezáltal elkerülnünk az összefogás egyetlen, a megmenekülésünkre esélyesítő állapotát. Ugyanakkor Dr. Salla megközelítése felettébb izgalmas.

Társ-teremtő fókuszunk valóban gyermeki ideákat és indulati érdekeket dédelget. Igaznak érzek szempontokat minden egyes, a vita által érintett személy közléseiben is. Mintha ismét bebizonyosodna, hogy duális mátrixunkban paradox módon lehet valóságalapja a konfliktusos meglátásoknak is, azaz mindegyik fél észlelhet részeket az egyetemes igazság – számunkra elérhető – vetületéből.

Csakhogy az ébredés illetve „ébrenlét” metafizikus jelentése nem csupán arról szól, hogy létezésünk külső rétegeiből oszlatjuk el hitrendszereink – mint a legfőbb szemfényvesztés - ködét, a külvilág és szerkezetének sötét intencióit ismerjük fel, hanem elindulunk személyes szándékaink és mögöttes, nem tudatosított akarati struktúráink felfedezésére.

Saját pszichénk, tudattalan sémáink csapdáinak megismerése ugyanis megfejtést ad az egész teremtett világunk értelmezéséhez.

Az átfogó szellemi tanítások szerint ugyanis, közös megegyezés szerint hozzuk létre kollektív hologram-architektúránkat.

 

A LÉTÉLMÉNY 

Az én értelmezésemben minden inkarnációnkban felismerhető egy – a leszületések láncolatával - finoman árnyalódó LÉTÉLMÉNY. Ezt a különböző testet öltések alatt átélt traumáink HAMIS BEAZONOSÍTÁSként rögzítik.

Ez megmagyarázza, miért rendelkezünk egyéni torzult fókusszal.

Példának okáért az egész emberiség kompatibilis a hierarchia-és elnyomás-játszmával, ki-ki saját hamis beazonosítása szerint. Képzeljük el, hogy valakit kisemmiznek a vagyonából, elveszíti mindenét.  Az ebből fakadó megrázkódtatás következménye lehet egy olyan érzelmi konklúzió, amiért a lélek majd – más leszületésekben - folyton elkerüli a gazdagságot, mert nem akarja az elvesztéséből adódó sokkot újra átélni. Más illetőt pedig egy olyan hajtóerő mozgat, amiért inkább kompenzál, bőségre és hatalomra törekszik, mindent felülmúl az ambíció, hogy ismét felhalmozzon. Az első esetben a hamis beazonosítás nem más, mint: vagyon, egyenlő kudarc, veszteség. Ezért itt a kialakult létélmény a lemondás maga. A második helyzet pedig a gazdagságot a siker, hatalom  fogalmával mossa össze, ami megrögzött szerzés utáni hajszát idéz elő. Itt a létélmény a harácsolás, gyűjtés, megtartás iránti görcsös vágy.

Emberi csoport-tudatunk ekképpen osztja meg elnyomó, zsarnoki, manipulatív és elengedő, feladó, alárendelődő tömegeinket. Az előbbi kontrollra tör, azzal a céllal, hogy nehogy a másik kerekedjen fölé, inkább ő ragadja meg az irányítást, míg az utóbbi retteg az önvállalástól, hiszen azt a bukással és szenvedéssel azonosítja.

A Cabal/elit/háttérhatalom egy mérgező, abuzáló apa szerepét játssza, aki „gyötör olykor, simogat vagy játszik, hol apádnak, hol kínzódnak látszik: de te bízol benne” (Babits M.)

Az elveszett gyermek szerepében tébláboló emberiség ugyanis a manipuláló hatalmi gőg, az erőszak jelenségét sajnos még mindig hajlamos az erővel beazonosítani. Ezért hagyatkozik. Korrupt, szakértő-álarcot viselő tekintélyekre hallgat, hogy elkerülje a saját döntéseiből fakadó felelősség-vállalást. A lázadás lehetne a következő szintlépés, amely átvezetne bennünket a földi nemzetek „kozmikus kamaszkorába”.   

A „hasonló a hasonlóhoz”-elv valójában a frekvenciákról szól. Márpedig a Dualitás színtere az alacsony oktávok megnyilvánulását rejti. A konfliktus a polarizáltságban mutatkozik meg, az alulműködés a túlműködéssel kompatibilis. Amilyen hangos a zsarnokság, olyan intenzív az önfeladás a másik oldalon. Így alkot zárt egységet az öntudatlan működések oppozíciója.

Ily módon érthetőbb jelenünk szindrómája. Ezért gondolja Corey Goode, hogy amíg menthetetlenül rettegünk az árnyékainkkal való szembenézéstől, addig csak egyre vészjóslóbbá válik „kívül” a sötétség, akár villámok és mennydörgés hasíthat az idillnek hitt megszokásba, s egyszerre már nem leszünk képesek félrefordítani a fejünket.

Okfejtése tükrében csupán egyetlen gondolat bánt engem.

Vajon erő-energiáink mely állapotában talál meg minket a nagyfokú felébredés?

Folyt. köv.

 

 

Hozzászólások (0)

Nem szólt hozzá még senki

Szólj hozzá

  1. Szólj hozzá vendégként. Regisztrálj vagy lépj be
Attachments (0 / 3)
Share Your Location